Obavijesti

Cijenjeni;

Koristimo ovu priliku kako bismo pozvali sve vas koji imate dobre volje da se uključite volonterski u rad naše i vaše stranice, te da na taj način uzmete učešća u ovom našem zajedničkom projektu.

Obzirom da internet stranica www.pozivuraj.com / www.pozivudzennet.com, tretira video i audio kategorije namijenjene nemuslimanima, kao i muslimanima, te kategorije u kojima se objavljuju interesantni tekstovi, vaše učešće može biti kroz sljedeće aktivnosti:

    • Prijevod interesantnih video uradaka sa engleskog, njemačkog ili nekog drugog jezika (titlovanje). Poželjno je da dotični videomaterijali ne budu vremenski duži od 10-tak minuta. Videomaterijali mogu tretirati iskaze konvertita koji su prešli na islam, tematike koje govore o stvaranju i uzvišenosti našeg Stvoritelja, Allahove mudžize, kao i druge interesantne teme koje se tiču afirmacije islama. Ukoliko se odlučite na ovaj vid vašeg učešća, javite nam se putem e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bismo vam proslijedili naš logo, te kako biste isti integrisali u prevedeni video.
    • Prijevod tekstova sa engleskog, njemačkog ili nekog drugog jezika. Tekstovi mogu tretirati priče konvertita, pokajnika, kao i druge interesantne islamske teme.
    • Prekucavanje interesantnih tekstova iz raznih knjiga, brošurica, časopisa, a koji tretiraju islamsku tematiku u širem smislu.
    • VAŠI PRIJEDLOZI – Budite slobodni predložiti konkretne inovacije koje bi se ticale sadržaja stranice, kako bismo zajedničkim snagama učinili stranicu što korisnijom i atraktivnijom.

Molimo Uzvišenog Stvoritelja da vas nagradi za vaš trud…

Redakcija www.pozivuraj.com