BiH
Подробнее на сайте: https://avtoremonto.ruhttp://free-minigames.comhttp://carautoremont.ruhttp://saurfang.ruhttp://getkredit.ruhttp://nunax.ru
https://rukamisdelai.ru https://originhealth.ruhttp://buy-vehicle.ruhttp://make-credit.ruhttps://healthenter.ru Go to top of pagehttps://wellbuilding.ru http://live-cms.ru https://cleanmedicine.ruhttp://wow-helper.ru

14.02.2012., god.


Humanitarna organizacija ''Zlatnik-Dirhem'', u saradnji sa građevinskom firmom TOM-CAT d.o.o. Tuzla, organizirali su uklanjanje snijega ispred rektorata Univerziteta u Tuzli, Filozofskog fakulteta i Gimnazije Meša Selimović.

Akcija je sprovedena nakon obilnih sniježnih padavina koje su paralizovale Tuzlu i okolinu, te  nemogućnosti  komunalnih firmi da očiste snijeg. Cilj akcije je bio da se fakultetu, gimnaziji, profesorima,  studentima i učenicima omogući nesmetan prilaz javnim ustanovama, te da bi se nesmetano mogla odvijati nastava i ispiti nakon prisilnog prestanka rada obrazovnih institucija izazvanih elementarnom nepogodom.

Zadaca organizacije H.O. Zlatnik-Dirhem je da angažuje i aktivira humani rad omladine, da budu društveno kkorisni zajednici u kojoj žive.

Akcija čišćenja snijega  je nastavljena i 15.02.2012. god., ispred fakulteta Rudarstva, prirodno-matematičkog i studentskih domova u Tuzli.

Video

Fotogaleriju o ovoj aktivnosti pogledajte OVDJE.